Afscheid nemen

Welkom op mijn pagina, waar ik als uitvaartfotograaf een bijzondere rol vervul in het vastleggen van momenten die gekenmerkt worden door liefde, verlies en verbondenheid. In deze moeilijke tijden sta ik klaar om gezinnen en families in en rond om de Betuwe  te ondersteunen en een blijvende herinnering te creëren.

“In de stille momenten van afscheid,

fluisteren herinneringen de mooiste verhalen van liefde en leven” 

Tijdens mijn driedaagse opleiding tot coach bij babyverlies heb ik verschrikkelijk veel mogen leren. Ik deel hier over een hoop via Instagram @lieflevenfotografie_uitvaart. Ook vind je hier meer fotografie.

“De liefde stopt niet waar het leven eindigt.”

Liefdevolle Momenten: Een schenk van liefde en herinneringen.

Via mijn lens leg ik de emotionele reis vast van gezinnen die te maken krijgen met het ongeneeslijke verlies van een dierbaar familielid of in situaties waar een gezinslid vecht tegen kanker en bezig is met herstel. Elk beeld vertelt een uniek verhaal van liefde en verbondenheid tijdens deze moeilijke periode. Mijn streven is om deze momenten met uiterste zorg en sensitiviteit vast te leggen, zodat ze dienen als kostbare herinneringen voor de toekomst. Belangrijk om te vermelden is dat ik deze dienst kosteloos aanbied, als een manier om steun en troost te bieden in deze moeilijke tijd.

Make a Memory: Het creëren van portretten als blijvende herinneringen is een taak die ik met grote toewijding vervul. Of het nu gaat om gezinnen die afscheid nemen van een baby of ouders die hun kindje verliezen, elk portret wordt met respect en gevoeligheid vastgelegd. Deze beelden dienen als een troostende herinnering aan de liefde en het leven dat was.

Laatste Fase Fotografie: In de laatste fase van het leven, waarin afscheid nemen en het vervullen van laatste wensen centraal staan, ben ik er om deze speciale momenten vast te leggen. Of het nu gaat om iemand die nog een laatste keer naar het strand wil gaan of een kind dat dolgraag nog een keer naar de Efteling wil, wetende dat dit straks niet meer mogelijk zal zijn, ik documenteer deze unieke wensen en de emoties die daarbij horen. Mijn camera legt de kracht en liefde van deze momenten vast, zodat ze blijvende herinneringen worden als eerbetoon aan de bijzondere persoonlijkheid van degene die afscheid neemt.

Uitvaartfotografie: Tijdens de uitvaartceremonie documenteer ik het afscheid met respect voor de emoties en betekenisvolle details die deze gebeurtenis compleet maken. Mijn focus ligt op het vastleggen van de essentie van de ceremonie, zodat nabestaanden later kunnen terugkijken op een respectvolle herinnering aan het afscheid.

 

Ik ben er om je te ondersteunen en een tastbare herinnering te creëren die troost biedt in deze moeilijke tijden. Samen zorgen we ervoor dat de liefde en verbondenheid die in deze momenten schuilen, worden vereeuwigd in tijdloze beelden. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om je wensen te bespreken.

 

Gezinsfotografie in tijden van verlies: 

Ik bied kosteloze gezinsfotografie aan voor families die te maken hebben met het ongeneeslijke verlies van een dierbaar familielid. Voor een tastbare herinnering voor later. 

 • 1 – 1,5 uur fotografie 

 • Alles foto’s worden uitgezocht en bewerkt.

 • De foto’s worden zo snel mogelijk bewerkt.

 

Kostenloos

Make a memory:

Bij het verlies van een baby, ongeacht hoeveel weken of hoelang het leven heeft geduurd. Ik sta met liefde voor jullie klaar. 

 • 1 – 1,5 uur fotografie bij jullie thuis of in het ziekenhuis.

 • Alle foto’s worden uitgezocht en bewerkt.

 • De foto’s worden zo snel mogelijk verstuurd.

€210

Vatsleggen van de laatste fase:

Ik leg de laatste fase vast. Waaronder het afscheid nemen en het vervullen van laatste wensen. Ik vang de kracht en liefde in deze momenten. 

 • Tijdsduur in overleg 

 • Alles beelden uitgezocht en bewerkt.

 • De foto’s worden zo snel mogelijk verstuurd.

€ Prijs op aanvraag

Afscheid nemen

 Blijvende herinnering aan jouw dierbare, het afscheid, rituelen rondom de uitvaart, de bloemen en de kaarten.

 • Alles beelden uitgezocht en bewerkt

 • De foto’s worden zo snel mogelijk verstuurd

 • Uren in overleg

€ Vanaf 210 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 0,45 cent per gereden kilometer en eventuele verzendkosten en parkeerkosten.

Lieve woorden van de moeder van Micha.

“Wij zijn zo ontzettend dankbaar voor de foto’s die gemaakt zijn. Zo waardevol om te hebben. Voor ons, maar in het bijzonder voor ons dochtertje van 2, die hier later op terug kan kijken. We hebben een fotoboekje voor haar en bijna dagelijks bekijkt zij dat boekje. Het contact is fijn en persoonlijk. Tijdens de begrafenis heb ik zelf niet eens gemerkt dat er foto’s zijn gemaakt en toch zijn precies de juiste momenten vastgelegd”

– Rineke Nuhaan