Geboortefotografie

Jullie baby is op komst, van harte gefeliciteerd! Misschien moeten jullie nog wennen aan het idee dat jullie ouders worden, zijn jullie bezig met het inrichten van de babykamer of zijn jullie er helemaal klaar voor … hoe dan ook, een geboorte is zo bijzonder. Ook als het jullie tweede, derde of vijfde baby is. Elke bevalling is een bijzondere gebeurtenis en elke keer weer uniek. Daarom leg ik dit zo graag voor jullie vast, zodat dit moment van nieuw leven jullie voor altijd bijblijft.

Geboortereportage

Een geboortereportage blijft zoiets speciaals; ik had gewild dat ik het had laten maken toen mijn eerste baby geboren werd, maar op dat moment zag ik de meerwaarde er niet van in. Nu natuurlijk wel en ik zou het zonde vinden als jullie hetzelfde erover denken als ik toen dacht. De geboorte van jullie baby is iets wat je nooit vergeet en tegelijkertijd niet volledig meemaakt. Er gebeurt zo veel, te veel om allemaal mee te krijgen. Ook raken sommige mensen in een soort van roes, waardoor ze weinig kunnen herinneren van de bevalling.

Om ervoor te zorgen dat jullie vol liefde en verwondering kunnen terugkijken op deze speciale gebeurtenis maak ik een geboortereportage. Dit houdt in dat ik vanaf 4 centimeter ontsluiting bij jullie ben om alles vast te leggen. Denk aan jullie samen, verschillende bevallingsposes en het moment dat je voor het eerst jullie baby in je armen hebt. Ik ben mij ervan bewust dat het een persoonlijke en intieme gebeurtenis is en daarom blijf ik op de achtergrond; op een gegeven moment zullen jullie niet eens meer merken dat ik er ben, zodat jullie volop kunnen genieten van júllie moment.

Wat kunnen jullie verwachten van een geboortereportage?
Wanneer jullie interesse hebben in een geboortereportage maken we eerst even kennis. Ik kom graag bij jullie langs om elkaar wat beter te leren kennen, jullie wensen te bespreken en meer te vertellen over wat jullie kunnen verwachten. Een geboorte is een persoonlijke en intieme gebeurtenis en voor een fijne setting vind ik het belangrijk dat we een goed gevoel bij elkaar hebben.
Na ons gesprek hebben jullie natuurlijk de ruimte om rustig na te denken en/of nog wat vragen te stellen. Wanneer jullie mij bij de geboorte willen, nemen we alles even door en hebben we van tevoren contact via WhatsApp. Vanaf de 38ste week van de zwangerschap sta ik 24/7 per dag stand-by en staat alles gereed om zo snel mogelijk jullie kant op te komen. Zodra de eerste weeën beginnen, hoor ik het graag; bij ongeveer 4 centimeter ontsluiting kom ik naar jullie huis of het ziekenhuis. Wilde je thuis bevallen en moet je toch naar het ziekenhuis? Ik rijd achter jullie aan.
En vanaf dat moment leg ik alles voor jullie vast tot ongeveer 2 uur na de bevalling, zodat jullie erna samen kunnen genieten.
Jullie ontvangen van mij pure en liefdevolle foto’s vol emotie die jullie direct weer terugbrengen naar het moment dat jullie jullie baby voor het eerst zagen.

Mijn fotografiestijl

Een geboorte is zo puur, vol liefde en emotie en ik zorg ervoor dat jullie dit terugzien in de foto’s. Van de weeën, het puffen, elkaars hand vasthouden, het zien van het hoofdje, het eerste huiltje, het doorknippen van de navelstreng, tot aan de eerste voeding. Met mijn foto’s breng ik jullie verhaal in beeld, zodat jullie vol verwondering en onvoorwaardelijke liefde op deze bijzondere gebeurtenis kunnen terugkijken. Want tijdens de bevalling zijn jullie zo gefocust op de geboorte dat al deze mooie momenten jullie misschien ontgaan.

Praktische informatie

Voor een geboortereportage ontvangen jullie minimaal 75 foto’s en een fotoalbum. Binnen 48 uur ontvangen jullie een preview en binnen 3 weken krijgen jullie alle foto’s op een USB. 

Bij het boeken van een geboorte reportage krijgen jullie een Newborn shoot kade t.w.v. 225,- euro.