Gezin fotoshoot

Hoe mooi het gezinsleven ook is het kan soms best hectisch zijn, waardoor bijzondere momenten snel vervagen. Of misschien sta je er wel bij stil, maar voor je het weet is er weer een nieuw moment om bij stil te staan. Jullie hebben vast wel foto’s van jullie kinderen die jullie vol trots bekijken en laten zien aan anderen, maar hoe zit het met foto’s van jullie samen? Als gezin? Selfies niet meegerekend. Met een gezin fotoshoot krijgen jullie mooie gezinsfoto’s én een gezellig dagje uit vol nieuwe herinneringen!

Mijn fotografiestijl

Een fotoshoot met het gezin zie ik als een dagje uit en dat betekent dat jullie lekker jullie zelf kunnen zijn en kunnen doen wat jullie willen. Een momentje samen op het picknickkleed terwijl jullie liefdevol naar jullie kinderen kijken, de jongste die jouw hand vasthoudt of misschien hebben jullie wel een hond waar jullie kinderen mee spelen. Kortom, ik vang spontane en pure momenten uit jullie leven!

Gezin fotoshoot boeken?

Boek een fotoshoot voor jullie gezin voor een onvergetelijke dag! Hebben jullie jonge kinderen, bijvoorbeeld onder de 4 jaar? Dan is het handig om de fotoshoot in de ochtend te plannen. Zijn jullie kinderen al wat ouder? Dan is einde middag een mooi moment! Mochten jullie er niet uitkomen, ik kijk graag met jullie mee naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Een gezin fotoshoot is voor 5 personen. Op deze manier houden we de fotoshoot klein en persoonlijk. Hebben jullie een hond? Die is natuurlijk ook van harte welkom; vergeet niet om zelf eten en drinken mee te nemen. Jullie kunnen zelf een mooie buitenlocatie uitzoeken voor de fotoshoot, maar ik denk graag met jullie mee! Ik weet bijvoorbeeld een mooie locatie waar je alles hebt: zand, bos, heide en heuvels. Ideaal om met kinderen naartoe te gaan! De fotoshoot voor het gezin duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en jullie ontvangen de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij. Ook is het mogelijk om een fotoalbum/fotoboekje samen te stellen.

225,-*

* Exclusief reiskosten (0,45/km) en fotoalbum/fotoboekje.

Willen jullie meer mensen uitnodigen? Dat kan tegen een meerprijs van 25,- per persoon.

Jullie gezin van nu voor altijd

Kinderen groeien zo snel, hoe mooi is het om dit moment vast te leggen … precies zoals het nú is?! Over een aantal jaren kijken jullie terug en kunnen jullie deze dag weer helemaal voor jullie halen. Of boek om de zo veel tijd een nieuwe fotoshoot voor het gezin om jullie te zien groeien.