Newborn fotoshoot

Misschien ben je nu zwanger en denk je: ‘een newborn fotoshoot, dat is nog heel ver weg’, maar aankomende periode gaat sneller dan je denkt. Zeker vanaf het moment dat jullie baby geboren is; hij of zij groeit zo snel! Steeds vaker gaan zijn of haar oogjes open, misschien zien jullie wel een lachje en hij of zij gaat jullie meer en meer herkennen. Nieuw leven is zo mooi, want alles gebeurt voor een eerste keer.

Mijn fotografiestijl

Nieuw leven is zo puur en dat zien jullie ook terug in mijn foto’s. Ik vang jullie momenten precies zoals ze zijn, zodat jullie dit gevoel voor altijd opnieuw kunnen ervaren. Hiervoor is het belangrijk dat jullie op jullie gemak zijn en daarom nemen we de tijd. Geen haast, gewoon genieten.

Newborn fotoshoot boeken?

Om zeker te zijn van een plekje is het verstandig om een newborn fotoshoot te boeken wanneer je nog zwanger bent. Voor het maken van een afspraak nemen we de uitgerekende datum als uitgangspunt. Ben je bevallen? Dan hoor ik het graag, zodat we de fotoshoot kunnen inplannen. Mijn advies is om de shoot te boeken wanneer jullie baby tussen de 7 dagen en 3 maanden oud is.

Jullie mogen voor de newborn fotoshoot zelf een locatie uitkiezen. Inspiratie nodig? Ik denk graag met jullie mee.

Praktische informatie

Een newborn fotoshoot duurt ongeveer een uur en jullie ontvangen minimaal 15 hoge resolutie foto’s. Binnen 2 weken ontvangen jullie via een persoonlijke online fotogalerij de foto’s en dan kan het nagenieten beginnen!

Investering: €225*

 

* Dit is exclusief de reiskosten (0,45/km) en eventuele parkeerkosten.

Zet de tijd even stil met een newborn fotoshoot

Door deze fase van jullie baby vast te laten leggen, genieten jullie extra lang van al het moois dat jullie samen beleven. Neem vrijblijvend contact met mij op om even kennis te maken en/of voor meer informatie.