Sophie Warmerdam (Soof)

Wie had dat ooit gedacht! Ik, als fotograaf.

Toen ik mijn vader vertelde dat ik zou stoppen als kok en verder wilde gaan als fotograaf, waren zijn eerste woorden: ‘Jeetje, er zijn zoveel fotografen. Hoe ga je dat doen?’ Ik herinner me nog dat ik zei dat er maar één zoals ik zou zijn!

Ondertussen kiezen mensen mij om wie ik ben, en niet alleen om wat ik kan. Ik ben een echt gevoelsmens, een mensenmens. Ik vind het heel fijn dat ik iets kan betekenen voor anderen met mijn fotografie. Als empathische, liefdevolle en enthousiaste fotograaf denk ik graag met jullie plannen en wensen mee, om van daaruit de mooiste herinneringen te creëren.

Met jarenlange ervaring en talloze bijzondere momenten achter de rug, neem ik telkens opnieuw deze opgedane kennis mee naar mijn volgende opdracht. Met liefde en passie reis ik door heel Nederland, ontmoet ik de leukste mensen, luister ik naar de mooiste verhalen en ben ik een gelukkige fotograaf met een veelbelovende toekomst.

Foto’s gemaakt door : Kirsten Mulder Fotografie

Weetjes over mij…

  • Ik ben de moeder van Nathan (4 jaar), Romee (2 jaar) en Manuel (8 maanden). Daarnaast koester ik een diepe liefde voor Jordy, de man van mijn dromen.

  • Eigenlijk durf ik het bijna niet te zeggen, want ondanks alle bruiloften die ik heb mogen fotograferen, ben ik zelf nog niet eens getrouwd. Thuis komt dit onderwerp dan ook vaak ter sprake 😉

  • Mijn droom? Ooit nog een tweeling krijgen. Maar ik vrees dat Jordy die droom niet helemaal deelt…

  • Ik ben opgeleid tot coach bij het verlies van een baby.

  • En over dromen gesproken, ik zou ontzettend graag een keer een bruiloft in het buitenland willen fotograferen!

En wie ben jij?

Ik leer jou ook graag wat beter kennen. Neem vrijblijvend contact met me op om even kennis te maken.