Trouwfotografie

De trouwdag; hét officiële moment waarop jullie ja zeggen op een leven samen! Iedereens (liefdes)verhaal is anders en dat maakt trouwfotografie zo bijzonder in mijn ogen. Als trouwfotograaf ben ik er om jullie dag vast te leggen, van begin tot eind. Met mijn foto’s wil ik een verhaal vertellen en ik breng dan ook zo veel mogelijk in beeld. Het klaarmaken, een tikkend voetje, de blik van je partner wanneer je naar het altaar loopt, jullie geloften, het ja-woord en natuurlijk het hele feest eromheen!

Mijn fotografiestijl

Ik maak pure, warme, liefdevolle foto’s vol emotie. Dit doe ik onder andere door de details te vangen. Denk bijvoorbeeld aan de trotse blik van je ouders, het vasthouden van elkaars hand en het heffen van het glas. Als trouwfotograaf maak ik van jullie bruiloft een compleet verhaal, zodat jullie bij het zien van de foto’s direct teruggaan naar dat ene moment. Geen zorgen, jullie zullen geen last van mij hebben!

Sophie heeft onze trouwdag gefotografeerd. Het was heel fijn om haar deze dag vast te laten leggen en zijn super blij met de foto’s!

 

Thomas & Lotte, Utrecht

Pre-wedding shoot

Naast bruiloft fotografie bied ik ook een pre-wedding shoot aan. Deze fotoshoot vindt plaats vóór de bruiloft en dit kunnen jullie zien als een moment van jullie samen. Tijdens de bruiloft vragen anderen veel aandacht en met een pre-wedding shoot ligt de focus volledig op jullie. Ook is een pre-wedding shoot een fijne manier om elkaar wat beter te leren kennen. Ik ontdek wat jullie mooi vinden – en wat niet – en jullie krijgen een beter beeld van mijn fotografiestijl en werkwijze. De foto’s ontvangen jullie via een persoonlijke online fotogalerij en deze kunnen jullie bijvoorbeeld laten afdrukken en gebruiken voor een save the date. 

Zeker zijn van mijn aanwezigheid?

Om er zeker van te zijn dat ik jullie trouwdag  vastgelegd, raad ik jullie ten zeerste aan om zo vroeg mogelijk contact met mij op te nemen om jullie datum te reserveren. Op deze manier kan ik niet alleen jullie trouwfoto’s garanderen, maar ook voldoende tijd hebben om samen met jullie de grote dag voor te bereiden en te bespreken.

 

 

 

Onverwacht kon Sophie invallen voor een collega met Corona. Ze heeft dit super gedaan, haar eerste bruiloft maar top gedaan! Prachtige foto’s en goed onze wensen kenbaar kunnen maken.

 

Susan, Gelderland

Praktische informatie

 

Jullie Droomdag Vastgelegd

Elke bruiloft vertelt een uniek liefdesverhaal, en bij Lief Leven Fotografie begrijp ik als geen ander dat dit een bijzondere benadering verdient. Daarom bied ik een vast basispakket dat ik volledig afstem op jullie wensen. Ik geloof in onbegrensde mogelijkheden, zodat jullie je trouwdag keer op keer opnieuw kunnen beleven.

Onbeperkte Foto’s, Geen Keuzestress

Ik leg elk kostbaar moment vast zonder beperkingen. Dit betekent dat ik alle foto’s zorgvuldig selecteer en bewerk, zodat jullie niet hoeven te kiezen tussen de meest prachtige momenten. Jullie ontvangen alle foto’s via een handige online galerij, klaar om te koesteren en te delen met vrienden en familie.

Jullie Visie, Mijn Creativiteit

Of jullie nu een intieme ceremonie plannen of een groots feest, ik sta klaar om jullie dag op maat te fotograferen. Ik luister naar jullie wensen en pas me aan om jullie visie tot leven te brengen. Mijn flexibiliteit en creativiteit stellen me in staat om de unieke sfeer van jullie bruiloft vast te leggen.

Betaalbaar Begin

Ik begrijp dat budget een belangrijke overweging is. Mijn prijzen beginnen bij slechts €660* voor 3 uur aanwezigheid. Mijn doel is om mijn diensten toegankelijk te maken, zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van jullie speciale dag.

Bij Lief Leven Fotografie draait het allemaal om het vastleggen van liefde, emotie en herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met me op om jullie trouwdatum te reserveren en jullie unieke verhaal vast te leggen.

*Prijzen kunnen variëren op basis van specifieke eisen en extra services. Reiskosten worden berekend tegen €0,45 per gereden kilometer.