Trouwfotografie

De trouwdag; hét officiële moment waarop jullie ja zeggen op een leven samen! Iedereens (liefdes)verhaal is anders en dat maakt trouwfotografie zo bijzonder in mijn ogen. Als trouwfotograaf ben ik er om jullie dag vast te leggen, van begin tot eind. Met mijn foto’s wil ik een verhaal vertellen en ik breng dan ook zo veel mogelijk in beeld. Het klaarmaken, een tikkend voetje, de blik van je partner wanneer je naar het altaar loopt, jullie geloften, het ja-woord en natuurlijk het hele feest eromheen!

Sophie heeft onze trouwdag gefotografeerd. Het was heel fijn om haar deze dag vast te laten leggen en zijn super blij met de foto’s!

 

Thomas & Lotte, Utrecht

Mijn fotografiestijl

Ik maak pure, warme, liefdevolle foto’s vol emotie. Dit doe ik onder andere door de details te vangen. Denk bijvoorbeeld aan de trotse blik van je ouders, het vasthouden van elkaars hand en het heffen van het glas. Als trouwfotograaf maak ik van jullie bruiloft een compleet verhaal, zodat jullie bij het zien van de foto’s direct teruggaan naar dat ene moment. Geen zorgen, jullie zullen geen last van mij hebben!

Pre-wedding shoot

Naast bruiloft fotografie bied ik ook een pre-wedding shoot aan. Deze fotoshoot vindt plaats vóór de bruiloft en dit kunnen jullie zien als een moment van jullie samen. Tijdens de bruiloft vragen anderen veel aandacht en met een pre-wedding shoot ligt de focus volledig op jullie. Ook is een pre-wedding shoot een fijne manier om elkaar wat beter te leren kennen. Ik ontdek wat jullie mooi vinden – en wat niet – en jullie krijgen een beter beeld van mijn fotografiestijl en werkwijze. De foto’s ontvangen jullie via een persoonlijke online fotogalerij en deze kunnen jullie bijvoorbeeld laten afdrukken en gebruiken voor een save the date.

Trouwfotograaf boeken?

Er is genoeg te regelen voor een bruiloft; de bruidsjurk, bloemen, tafelsetting, het uitnodigen van de gasten, catering, een bruidstaart … en natuurlijk een trouwfotograaf om jullie bijzondere dag vast te leggen! Om zeker te zijn van een fotograaf op jullie trouwdag, adviseer ik jullie om zo snel mogelijk contact op te nemen en jullie datum te reserveren. Op deze manier hebben we ook voldoende tijd om de grote dag voor te bereiden en te bespreken.

Onverwacht kon Sophie invallen voor een collega met Corona. Ze heeft dit super gedaan, haar eerste bruiloft maar top gedaan! Prachtige foto’s en goed onze wensen kenbaar kunnen maken.

 

Susan, Gelderland

Praktische informatie

Een bruiloft is enorm persoonlijk en daarom maak ik graag even kennis met jullie. Ik hoor graag meer over jullie liefdesverhaal en trouwwensen en ik vertel wat meer over mijzelf en mijn werkwijze. Als trouwfotograaf ben ik sowieso 4 uur aanwezig om jullie bruiloft vast te leggen, maar ik kan natuurlijk langer blijven als jullie dat willen. Om direct na te kunnen genieten van jullie bruiloft, stuur ik een preview binnen 48 uur. Alle foto’s bewerk ik zorgvuldig en ontvangen jullie binnen 3 weken via een persoonlijke online fotogalerij. Ook krijgen jullie een luxe fotoalbum van 15 x 15 cm (t.w.v. 145,-), zodat jullie voor altijd samen door deze mooie dag kunnen bladeren!

950,-*

* Exclusief reiskosten (0,45/km) en verzendkosten van het fotoalbum.

Willen jullie dat ik langer blijf? Ik vraag 150,- per extra uur.

Een prewedding shoot vooraf? Dit kost 225,- euro.

Een dag om nooit meer te vergeten

Tijdens jullie bruiloft vang ik de mooiste momenten om nooit meer te vergeten! Willen jullie meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie en/of om even kennis te maken.