Zwangerschapsfotografie

Zwanger, wat een geweldig nieuws! Er gebeurt van alles in je lichaam en of dit nou je tweede, laatste of eerste zwangerschap is, het blijft bijzonder!
In een periode van 9 maanden ben jij nieuw leven aan het creëren. Van een kloppend hartje, een lief neusje, tot aan die schattige teentjes. Je stelt je voor hoe hij of zij eruit komt te zien en hoe je kindje jouw leven gaat veranderen.

Want er verandert veel en daarom vind ik het zo mooi en waardevol om jouw zwangerschap vast te leggen. Voor je het weet is het voorbij, ook al voelt dat misschien niet zo. Met mijn foto’s kun je altijd terugkijken op deze bijzondere periode.

Mijn fotografiestijl

Omdat ik het belangrijk vind dat jouw emotie goed zichtbaar is, zorg ik voor pure en natuurlijke foto’s. Om ervoor te zorgen dat je kleding niet afleidt, adviseer ik je om voor een outfit te gaan die bestaat uit rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan aardetinten en pastelkleuren, maar trek vooral aan waar jij je fijn en goed in voelt! Twijfel je over een bepaalde outfit? Ik denk graag met je mee.

Zwangerschaps shoot boeken?

Om zeker te zijn van een plekje is het verstandig om rond de 20ste week van je zwangerschap een datum te reserveren voor je fotoshoot. Voor een zwangerschapsshoot is het ‘t mooist wanneer je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent, want dan is je zwangere buik mooi zichtbaar. Wanneer je het later doet bestaat de kans dat het fysiek te zwaar is en je minder kunt genieten van dit waardevolle moment.

Aan jou de keuze waar je de zwangerschapsshoot wilt doen. Kies bijvoorbeeld een mooie plek vol betekenis, het bos, op de heide, het strand; een locatie waar jíj je prettig voelt. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Ik heb al op veel mooie locaties mogen fotograferen en ik deel ze graag met je!

Praktische informatie

Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer een uur en je ontvangt 15 hoge resolutie foto’s. Binnen 2 weken ontvang je via een persoonlijke online fotogalerij jouw foto’s en dan kan het nagenieten beginnen!

Investering: €225,-

Dit is exclusief de reiskosten (0,45/km) en eventuele parkeerkosten.
Leg jouw nieuwe leven vast
Wil jij een zwangerschapsshoot boeken? Geweldig! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en een datum te reserveren.